Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

swing


det går en dans av kalla fötter
kring mitt kött
maktlösheten slänger sig handlöst baklänges
i en piruett av floskler och snabba beslut

landar med en smäll på käften
där den hade suttit om den fanns




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-13 19:37



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Låter som då den grå vardagen drabbar en. Då man inte orkar eller kan stå emot, inte orkar dra ut det där man egentligen vill säga.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP