Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömsamvaro

vila ut
på mjuk
dunkuddes
drömsamvaro

håll
fast
i ingen alls
men en ande
håller
benhårt
fast tag
om dig

sömn till
kvällen kommer

vila på
mjuk kuddes
drömsamvaro




Fri vers av SatansSon
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon