Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskapa



Vänskap: visa sig vänlig / tycka om och älska

förhoppningsfullt skapande
glädjefyllt skapande

att få vara del
att skapa

glädje och förhoppningar

att vänskapa

vänskap




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-13 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP