Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svepande vind från ingenstans...

Med armar i kors, är jag evigt beslutsam
Jag vill torka mina smutsiga fingrar...

....rena från behövandes, krävande händer.

Men där.....
En svepande vind från ingenstans...
Det sprider sig en värme över mitt bröst...


Jag fumlar..
Vad är det med dessa ögon?


Med väckt vilja, att fara iväg till främmande land.
Hissar jag segel...





Jag är beredd.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP