Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnhabilitering

trumman ljuder

rytmen får barnakroppar att gunga
den gemensamma sången
föräldrar och barn

solen skrattar hjärtligt i öster
njuter av det den ser
Gemenskapen lockar
glädjen kryper fram
diagnoserna upphör

här råder inga handikapp
I cirkeln av sjungande människor
är alla bara barn




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-14 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP