Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som viskas

---

pengarna gick åt för att muta årstiderna
och oss själva, osv
ingen sörjde som du när han slösades
vi satt på andra lång
låtsades vara barn av vår tid
och vi såg scenerna dina blickar ställde till
vi iakttog de första osäkra stegen ut i vuxenlivet
och K, han var bara bra innan han blev kär
han var som en hund
han hade ingen himmel
eller någon som kunde bota honom
bara jorden vi trampade på och de trånga gatorna
men det var inte ditt fel
för dig var han bara ännu en martin i raden
för mig var han en vag antydan om trubbel
och vin, och bubbel
och bla, bla, bla
vi var på håkan
det var fyrverkerier och gud vet vad
försökte sjunga med
men gick tillbaka i samlad trupp
hoppades på något
och ingen av oss hade någon aning
om var den här månaden skulle sluta

---




Fri vers av ibish
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish