Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig smärta

Hon är trasig
Hennes hjärta är skört
Trasiga minnen skadar hennes väsen
En kall vind har henne rört
En plats djupt inom henne fryser till is

Förvirrad
Vilsen
Fången i sitt förflutna

Gång på gång
Tränger sig på
Bitar av lycka
Ett ögonblick av hopp

Smärta och sorg sliter henne itu
Gråter sig till sömns

Färdas till ett drömland
Där kommer hon stanna
För alltid




Fri vers av MoonCalled
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-14 23:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket målande beskrivet och berörande, dock för mig en synlig smärta...
2013-07-08

  Lena Själsöga Keijser
andas in bilden
ser en bild stiga fram

minnena blir en fågel
en fågelunge
ser händer kupas om
en tröstande
lugnande stämma
lyssnar
in

ser händer öppnas
fågeln flyger fri

bilden berör starkt
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled