Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Long hot summer night!

There must be some way out of here

So we can meet

I have only one burning desire

 Its you

It wont matter if it's day or night

I know what I want

 We'll hold hands and then we'll watch the sun rise

In a long  hot summer night

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-15 08:02



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar värme o kärlek i denna dikt!!
2013-06-16

  Carina Bendix
Jättefint!
2013-06-15

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-06-15

  Tess74
Ömt och fint. Hoppas du får uppleva den långa sommarnatten precis så :)
2013-06-15

  Glensan
Men Lars vad du glänser så himla bra
2013-06-15

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om - och det gör jag!
2013-06-15

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du vet vad du vill och önskar...
2013-06-15

  Piann VIP
Så vackert skaldat
om den underbara
kärleken
2013-06-15

  Rise Little One
När längtan visar sin kraftfulla makt ...
2013-06-15

  Destino
Fint, varmt, skönt... Underbar läsning.
2013-06-15

  Angel of love
Ljuvliga rader om kärlek och närhet!
2013-06-15

    ADI Nehlin
låter härligt
2013-06-15

  Alva Johnsson VIP
Ljuvligt! Minner om en midsommarnattsdröm.
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin