Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka

Tar kärlekar i hand, går inte förbi

Sitter och njuter stilla av färgers prakt

Kindpussar ömt varje leende skatt

Mamma skall berätta en liten saga nu

Hur det kom sig att fjärilen fann ljus.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 881 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2013-06-15 09:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga ord, smakar som honung.
2021-11-07

    lyckopillret
Myspys! Blir alldeles varm å go :-)
2019-04-08

  Quasimodo
Här hamnar man mitt i lyckans värme!
2014-12-11

  Connie
Så underbart!
2014-09-23

  Georg Möller
Min lycka att få vara din vän och ta del av dina ljuvliga ordformationer! ;-)
2013-06-19

  Lars Hedlin
Mycket fint och varmt!
2013-06-15

    ej medlem längre
Ah...underbar.."hur det kom sig att fjärilen fann ljus.." en magnifik rad, om jag ändå kommit på den själv..

bokmärks
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP