Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den namnlösa horan

Natten som aska
natten som sot
Din levnadsstandard
den utgör ett hot

Ur dvalan ett minne
från helvetet ner
En mental begravning
för ett enat sinne

Du vill äga
du vill ha
Bered dig på att döda
bered dig på att ta

Namnen du givits är få
ansiktet tomt och huden din grå

Hyenor håller lov
jag minns den kväll
och jag minns dig, hora
som grät när jag sov

Du rev
och skrek dig ett hål
Din far var ett svin
fick du vad du tål?

All lärdom som ratad
all lojalitet hatad

Så länge jag minns
har du varit fast
Kuvad i en borg
av ängslan och förtvivlan




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 11:22



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och berörande!
Bra skrivet!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea