Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddare Rosén

Krigsslägga slår, med ofantig kraft.
Gång på gång, ger bröstplåten vika.
Amazon beväpnad, och förvirad av lysst.
Alligerad riddare, kan inget göra utom att skrika.

Inga tårar, har varit så förlänge.
Trotts lidande, av släggan i hanns bröst.
Skulle den ändå sluta slå, blir tiden runnen.
I dubbel enuendo, finns ingen trösst.

Som avtryket, efter glödande stål.
Smärta fruktansvärdt destingt, han vägrar sig vrida.
Utom nattetid, då han lönlöst blundar i timmar.
Orken är kort, hur kan han fortskrida?




Bunden vers (Rim) av James Gija Bollea
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-15 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea