Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strunt

Aldrig mer kommer du tänka på mig
inte sakna mitt skratt och mitt leende
inte längta efter mig.
Jag hatar att jag är ingen för dig och jag hatar att jag ställde till det såhär mellan oss. Omedvetet knuffade du ut mig ur din värld och jag försökte få fatt i minsta lilla glädje kopplat till dig. Förgäves.
Jag kunde helt enkelt inte vara glad för din skull när du träffade henne och hon tål inte mig. Så anledningen att jag inte finns till längre är för att jag gör det för din skull. För min med. Jag har klippt alla trådar och fick offra så mycket. Bara för att jag älskar dig.

Jag saknar dig med varje millimeter av min kropp och visst låter det som en kliché men jag kommer aldrig sluta älska dig.




Övriga genrer av dendärNadja
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-16 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja