Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att påverka verkligheten


Är den stökig, möblera om den i balans
Är den jobbig, förändra den genom att förändra och utveckla dig själv.
Är den förjävlig, bli den du själv helst skulle vilja umgås med.
Blunda så ser du. Titta så förstår du.

Men vad du än gör, skapa inte din egen bestämda begränsade verklighet, i tron att du lever i den verkliga.




Fri vers av Schizooliza
Läst 821 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-06-16 04:47



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Jaharå! Bravo!!
2014-10-21

  Petter S
Kanon Martina den sparar jag som bokmärke!
2013-11-27

    ej medlem längre
Jaharå! Bravo!!
2013-11-26

    AA VIP
Insiktsfullt.
2013-10-25

  Schizooliza
Beror på hur stark rädslan är utan någon annans garantier el enkla svar. Ju större rädsla att öppna ögonen desto mindre synfält men vågar du släppa rädslan kommer du se allt det du behöver se o göra så att dina slantar i önskebrunnen faktiskt ger sin utdelning som den bara ger till modiga rädda hjärtan.:)


2013-08-05

    ej medlem längre
Jag sitter här och blundar efter att möblerat om rejält.
Vad kommer jag att se när jag tittar igen?
2013-07-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
insiksfyllda uppmaningar
2013-06-25

  Elina Vacker
Den sista meningen uttrycker mycket klokskap. Fint formulerat!

Elina
2013-06-20

  bittemi VIP
Kloktankar som tål att läsas många gånger. Jättefin dikt!
2013-06-18

  Blåsippan
Den är så jättebra!
2013-06-18

  kerstin skriver VIP
en dikt som jag tar till mig. mycket klokskap i denna.
2013-06-17

    ej medlem längre
Många kloka ord här till en bild som passar mycket bra in.

Kanon!
2013-06-17

    ej medlem längre
En enastående dikt av zen och insikt. Enastående tankar.
2013-06-17

  flygia
en krävande agenda, som det heter på nusvenska
men man får väl leverera, då


2013-06-16

  stig wikman
Helt
VERKLIGHETSSKILDRANDE.
and very nice.
LOVE THAT.
2013-06-16

    ej medlem längre
lärodikt... bra
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza