Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yx


jag j-
agades av
lärare som elev

och jag j-
agades av
elever som lärare

av e-
lever som lärare
j-
agades jag

om den bru-
tala sann-
ingen ska fram

och denna pin-
samma sak
kan jag för-
mod-
ligen inte b-
ära
in-
om mig
längre i t-
ystnad

utan att åt-
min-
stone kl-
yva upp
den så h-
är till
en fras-
ande b-
rasa för sk-
ammen





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 14:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bra klyvet!! O, en text där man kan lägga in vilka ord man vill efter bindestrecken! Kul format!!
2013-06-18

  flygia
glödande bra.
skammen åt andra!

modigt att ge röst åt.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm