Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var så liten att jag fick plats över dig


ja, det föll handlöst
när sommarsalta svettdroppar
vandrar genom fåror utefter
dränkta porers massmord
i dina skrattgropar

där vill jag också dö  

finns det ett paradis i ditt ansikte
vill jag sitta där naken

överleva långsamma dagar
med din tunga
andas några andetag  av ditt syre
och älska alla små ord
som handlar om mig




Fri vers av Laijza
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-16 17:35



Bookmark and Share


  Laijza
kärleken är en färglad sak <3
2013-06-28

  Sanningsägaren VIP
så otroligt ömt och kärleksfullt
mycket vackra ord
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang