Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord skapar is i mig

Det isar i mina ådror.
Blodet bildar istappar.
Hoppas, hoppas jag inte börjar få näsblod.
Det kommer alltid vid fel tillfälle.
Inte kylan i min kropp, utan näsblodet.
Inte heller kommer isen i rätt tid.
Men, men..

Oavsett, så är det dina ord som gör detta mot mig.
Även stora salta tårar orsakar du - gång på gång.

Gör du detta medvetet?
Jag tror du VILL skada mig.
Se hur jag blir påverkad.
Som om min reaktion skulle kunna bli mildare över tid.

Men tack för din skadegörelse.
Tack, för isen.
Tack, för ditt oundvikliga hat.
Tack..




Fri vers (Fri form) av Eriizas
Läst 386 gånger
Publicerad 2013-06-16 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriizas
Eriizas