Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är verkligen Hultsfred

När vi kom hem från festivalen
insåg jag
att jag bar med mig något stulet
jag sökte en förklaring

förstod

att jag måste slitit loss det igår
stoppat fickorna fulla
och gått därifrån
med toner hängande på tre kvart

hel- och halvnoter
stack fram
genom glipan i blixtlåset

och när jag såg dem
kunde jag inte sluta lyssna
till den stulna musiken
i mitt huvud

jag lovar att lämna tillbaka låten
när jag besöker Hultsfred i Hultsfred
nästa år




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-16 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP