Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bondens pris

generalsnus direkt i näsan
inte en min
inte en nysning
de stora nävarna vittnar om hårt slit
ett tandlöst leende
'tal öm nått nytt pöjkar'
gubben plirar med ögonen
utmanar
vad skulle vi kunna säga som är nytt
för honom?
två tolvåriga grabbar

tystnaden sipprar in genom den otäta
ladugårdsdörren
mjölkkopparnas tydliga rytm
flugorna har uppvisning

nysningen kommer

en elva generalsnus på överläppen
nävens baksida torkar

'tal öm nått roligt pöjkar'




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-17 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP