Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abbonenten du försöker nå kan inte ta ditt samtal just nu... DISCLAIMER: ta texten för vad den är. Inget mer.


Stödmedlem

Det ställdes ett krav på Poeten
att pröjsa för konsten - då smet 'en
sluta' skriva ett tag
kom tillbaka en dag
och bad folket: "Tänk till!", som Profeten.




Bunden vers (Limerick) av Mattias Hammarström
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-17 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just do it!
2013-06-18

  Mattias Hammarström
C: Yeah yeah! Tänker förbehålla mig rätten att vara lite fräck medan jag ändå håller på =)
2013-06-18

    ej medlem längre
Start it up!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Hammarström
Mattias Hammarström