Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Du sa

fritt fall 

är så där när man faller

med insidan ut

Jag sa

du vet inget

om inom

och föll





Fri vers av Lilla My* VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-06-17 11:58



Bookmark and Share


  Lena Renman
Ursäkt men helt enkelt bara TOKBRA! Bokmärker.
2014-11-06

  Lars Hedlin
Styrka i texten!
2013-06-19

  Eva Langrath VIP
Fint fall på dina ord.
2013-06-17

  aol
starkt,
2013-06-17

  Mike
Underbart skrivet! Snygga och smarta formuleringar. Du leverar precis som alltid.
2013-06-17

  Göran P Rödholm
"Falla med insidan ut", mycket bra formulering. Säger allt.
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My*
Lilla My* VIP