Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du säga förlåt?

Vet du om att dina ord kan såra,
mer än slag.
Att ord kan bryta ner själen,
och inte lämna nått kvar.
Kan du säga förlåt om du sårar,
med dina ord.
Kan du förstå,
om du orsakat smärta?
Kan du säga förlåt,
från ditt hjärta.
Om det inte kommer från hjärtat,
är det bra tomma ord.
Det du ger du får igen,
vet du vad som kommer sen?
Vad försiktig,
tänk på vad du gör.
Innan du får tillbaka det du gjort,
ifrån nån annan..




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.