Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom blixtar kom hav

det hyvlas en asfalt
likt kammen aldrig gör
det dånar en himmel
är det månne Tor som kör

blixtra mitt dunder
visa mig ditt liv
låt det färgas rött
när Guden tar sitt kliv

ty mörkret vaggar ensam
oss själar i sin famn
likt modern snusar hjärtan små
en doft som sveper kärlekshamn

från mörker till ljus
vi pendlar genom livet
vem kan svara vilken väg
oss och viet vara blivet




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-17 15:56



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Storslaget fast ändå enkelt. Som Idas sommarvisa fast för betongbarn.
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP