Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader

Jag ville vandra din väg bakom dig
men du lämnade mig

Du förlorade din strid i livet sjukdom vann
en man försvann

Jag älskar dig du är helig för mig

Följ mig genom livet kom till mig ibland
så ofta du kan

Glöm aldrig vem du var för mig

Min hjälte min far mitt blodsband

Jag ser dig när jag blundar

År får sår att läka
men en saknad och sorg
man ej kan springa ifrån eller begrava
som ett ärr på kroppen
finns det kvar

Man bör förlåta och försonas
med ett brott som skett av livet

En död så total man ej kan få ogjord
eller ta tillbaka

Man bör försonas men man får tillåta
sig saknad




Fri vers av Ökvinnan
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan