Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 jan 2013 Upp-a 20 jan 2013 B-e


Fram-komst



Kusten klar för framkomst.
Jag har förväntan på blick -

Stock urholka strömmen.
Strömma uppåt.

-

Jag har stannat till,
finns Bara inom dessa murar.
Har köpt en hund, en hand, ett hus,
varthän det leder - stannar jag här-




Fri vers (Fri form) av näver de anima
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-17 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima