Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar inte kärleksdikter, det kan bli så mycket rosa hjärtan om du och jag för alltid. Men jag kämpar med det jag inte heller gillar.


Min värld, genom kristallvågor

I tiden stod du
regn mot din kind
du reste dig aldrig
förvrängde aldrig molnen

Och medan kristallvågor piskade
vinden skrek
fanns i dina brunndjupa himmelsögon
en sak

Du log bort mig, från tårar
viskade sol
vände vinden med din famn
sedan slöt du dig

Genom kristallvågorna och vinden
gör jag allt
för den sköra glimten jag såg
av det största




Fri vers av Fröken Stork
Läst 458 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-06-17 22:38



Bookmark and Share


  Lärling
Vilket vackert språk!
2013-09-23

  R Werner
Kärleksdikter kan väl vara fint :) Du har ett speciellt språk, fjäderlätt och abstrakt men ändå träffande. Det blir bekvämt att läsa tycker jag.
2013-09-23

  Robin V
Väldigt bra!
2013-06-24

    ej medlem längre
Jättefint.
2013-06-23

    J. Herward


''Cross my heart and hope to Die''

Jättevackert skildrat!
2013-06-23

  AnnaMy
Igenkännande. Någon som viskar sol och sedan vänder bort igen. Men man ska aldrig sluta kämpa
2013-06-23

  Yrre VIP
Mycket fint detta! Berör gör du med orden dina :)

2013-06-18

    ej medlem längre
Så fint!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork