Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum

Bland dessa människor går inte jag
trots att jag är där jag borde vara
i dubbelheten, hör ni mig?
på mina språk där jag fastnar
i mitten, mellan de rätta orden.

Ibland är jag som du
men du blir aldrig som jag,
Vi vet hur svårt livet är
det är därför vi fortsätter
Jag tror inte att jag hör till någonstans ibland
och andra gånger bor jag i allas famnar
det är då ofrånkomligt att ifrågasätta
varför vi är så nära varandra
men ändå långt ifrån.



@2013




Fri vers (Fri form) av Cecilia Danell
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-18 18:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt skaldat ! Gillas!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Danell
Cecilia Danell