Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrentanter

vid syrenbusken föundrades jag
undrade
varför alla blad och blommor
höll sig undan i vintras
gömde sig
bland kvistarna i grenverket
för att till slut

välla fram
överumpla
lärare
elever
konfirmander

och gamla tanter
som segerrusigt konstaterar
att de har framlevt
ännu en vårvinter
för att ta emot
försommaren
med all sin kärlek




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-18 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
goda tankar & ord
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP