Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pussasskitmycketöverallt (redigerad repris)


Brev du aldrig får

Jag tyckte att jag 
såg dej idag 
mitt i solen
på stationen 

du stod ensam 
en bit bort 
och åt mjukglass 

ditt blonda hår i luften 
silverblåa skrattögon 
de där fina rynkorna mitt i pannan 



och det högg till sådär 
som det kan göra du vet 
för jag tror att du såg mej med

och jag ville gå fram 
och hålla om dej 
precis som den där gången 
då det var vinter och 20 grader kallt
och du kom med tåget från Stockholm


det känns som evigheter sen 




skicka ett vykort baby.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 1074 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-06-19 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin och fylld av känslor.
2014-02-16

  Robin V
Fantastiskt!
2013-07-14

  Annika Persson

Je suis sa tante.
Elle est en France. Elle à bonne vacances avec son homme. Elle est mariée depuis trois heurs. Qu-est-ce que vous lui demandez? Pour une carte postale?
Peut-êtrê elle va dire.


2013-06-24

    ej medlem längre
Bra!! Applåder!
2013-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord som känns...
2013-06-21

  Christine Sabel
Jag gillar denna och känner igen den....den sista raden färvånar mig med baby men det är nog en dialektal skillnad
2013-06-20

    andanidublin
Dina ord gör att jag lite tappar fattningen. Varje gång.
2013-06-19

    ej medlem längre
Underbar!
2013-06-19

  M_Franke
Full av känslor, får en bild av en vacker men lite sorgsen tavla framför mig *många applåder från mig*
2013-06-19

  Suzy med punkterna
Så nära skrivet att det känns långt in.
Mycket bra!
2013-06-19

    ej medlem längre
Wow! Mycket bra!
2013-06-19

  Anya VIP
En novell i kärnfullhet. Bra!
2013-06-19

  Angel of love
Väldigt bra!
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP