Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nacken på en mamma

och hon sa
att jag luktade
som den snällaste

mamma


i hela världen




Fri vers av Laijza
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-19 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!
2013-07-06

  Sanningsägaren VIP
finaste

2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang