Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Celticfade, David Michael >>>


smultronsmak

 

 

 

 

 

 

strået iklätt

lyckans strängar

tona blått till violett

 

luta nakna

sommarängar

rosengömma

doftar lätt

 

 

leende bär

i ögons vrå

kittlande timotej

 

smultrons sötma

vindens hand

bädd av förgätmigej

 

 

 

svindla

vindel

 

 


 

 

hoppets önskan

själens väl

omslutande

evig frid

 

milda tid

jag famnar dig

som drömmen

stannar

vid

 

 

 

blå klockors spel

ej förringa

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-27 23:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar beskrivning i ord o färg
2013-09-04

    ej medlem längre
Växthyllning stor
som i hjärta
alttomallt
bor
2013-08-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Väldigt vackert, dikt och musik till...
2013-08-08

  Siggesdotter
Det är något "eget" med ditt sätt att skriva ....OCH ...jag tycker om det! När jag skulle satt punkt - då kommer något mer, överraskande och spännande. Som "blå klockors spel ej förringa" - och så musiken till som små blå klockor. Mycket snyggt!!Applåderar o bokmärker den!
2013-07-29

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet1
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight