Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens blues,,,,,,,,,,,,,

när skall jag finna
mig själv igen

när skall jag stå där
med dig

så känner jag livet
så låter jag det

andas igenom mig,,,,,,,

jag har fastnat
men reder ut mig

jag mins vi möttes där
vid skogen

kanske har vi börjat om
i ett bättre spår,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

jag vet att det ser mörkt ut
så små vi är i alltet

jag vill möta dig där

jag rör dina läppar
längtan kommer

vad vi än följer
vill jag ge dig

det bästa jag har
och det är nu

vi hinner leva
och nattens blues spelar för dig.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 343 gånger
Publicerad 2013-06-20 10:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker du tar dig, i ditt skrivande. Vackert så.
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén