Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda rosor



röda rosor står på bordet,
hon läser kortet om och om igen,
hon skrattar, hon gråter, hon kysser pappret,
snart,
kanske imorgon, kanske om en månad,
ovisshet, oro, längtan och sorg,
livet är värt att leva så länge det finns hopp,
så länge det finns någonting framför.




Fri vers av hedenstedt
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-20 21:32



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande!
2013-06-21

  SatansSon
Hopp finns, det tror jag.
2013-06-21

    ej medlem längre
Mm så fina rosor, fyllda med viss lager hopp.
2013-06-20

  Maria T
I morgon är en ny dag
med nya möjligheter
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt