Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avund.





en varböld av hat,
en sjukdom utan bot,
avund.

öga för öga, men vi unnar ingen lycka,
vi älskar att prata om andra, vi vågar inte fråga hur det är,

hatar du ditt liv mer än du fruktar döden,
önskar du begravning av dina demoner,
öppna ditt hjärta, öppna dörren, gråt ut i mina armar,
jag kan bli din flytväst, jag kan bli ditt gift.




Prosa av hedenstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-20 21:39



Bookmark and Share


  Tess74
Mycket bra och starkt
2013-06-21

  Magica VIP
Mycket bra, många sanningar i dessa rader...Bra skrivet!
2013-06-21

  SatansSon VIP
Få läsningar på denna utmärkta text.
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt