Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

35 nåt``




fan ta sommaren,

fan ta kraven, fan ta gröna blad,



-fuck it



..orkar inte mer, låt mig flyta iväg,

jag vill driva tillbaka till livet,

min kropp när den var ung, orörd, odödlig, skarp i sinnet,

visdom är död, död, död,



35nåt``



35 kvar nåt``



av sorg över spilld tid,

ge mig bomber av liv, låt blodet regna ner,




fan ta sommaren.




Prosa av hedenstedt
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-20 22:38



Bookmark and Share


  Magica VIP
...tiden går fort....
2013-06-21

  SatansSon
Jag hatar jag med.
2013-06-21

  Tess74
Fan ta allt just nu! Bra text. Like it
2013-06-20

  Tarantaran
Tur att sommaren
är så kort så man
får falla i sin egen
ålder utan sorg, utan
kropp, utan drömmar;
barmhärtigt på sitt sätt,
välordnat för oss äldre
som inte vill, kan
acceptera utan
vemod somrar
som de blivit
med åren
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

hedenstedt
hedenstedt