Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan lakan






mellan de lakan där det
en gång
delades andetag
och visioner

ligger nu bara
brustna drömmar
och brutna löften

sömnlösheten vann


igen




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-21 00:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trasigt och kallt
men fint skildrat
2013-07-06

  Ola Rydberg
Bra målat med få ord
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad