Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SOMMAR


sommar igen.


Ibland längtar jag efter stormen drömmer om sköra
himlar och skurar men ofta bara en svag doft av längtan
Att sträcka in i September solen gör allt vanligt igen.




Prosa av annalöfqvist
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-21 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist