Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangle tangle round about midnight



Dexter Gordon på saxofon
i "Round about midnight"
på stereon

Hon sa: "Cheers -
you are so sweet
that you could
knock me
off my feet"

Hon var så butch
i snagg, kostym
och grova skor,
som en man
som både vill och kan

Min kära flyttade sig
oroligt nära.
Jag viskade i hennes öra
vad hon helst ville höra:
"Jag tänder inte
på denna man".

Så sa vår långväga gäst:
"Thanks for en underbar kväll"
och med en expressiv gest:
"Remember girls,
det finns två klasser,
de närande
och de tärande,
och det finns två kön,
det födande
och det dödande."

Sen tog hon en sista drink,
sa "ciao baby" till dig
och som en riktig man
"love you" -
med en flirtig blink åt mig.

"Sweet Sue" på grammofon
med Ben Webster
på saxofon.




Bunden vers (Annat versmått) av Delilah Juno VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-21 13:36



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
Tätt, nära så man kan ta på luften i lokalen. Jag är där! Skön text.



2013-06-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tycker mycket om:
Hello -Remember Girls!
– ja det är bra att ha en mentor man sliper hjärtflimmer när det är som värst fin fin bra du delar med the Girls vad är rätt och vad är fel, feminist folkets poet? Vet ej men det är fin den du gör;

"det finns två klasser:
de närande
och de tärande,
det finns två kön:
det födande
och det dödande"

2013-06-21

    ej medlem längre
Love this stuff. Classy!!!
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP