Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Placebo effect (dikt)

Placebo effect, darlin\'.
Because everybody loves a big fat lie.
After midnight we\'ll do anyting.
We\'ll blame it all on you.
Placebo effect, I told you.

Baby, you\'re an illusion.
Get over it.




Fri vers av Teresa
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa