Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12 juni 2013


Klockorna hem


Alla dessa spruckna
klanger reser med vinden
samlas
till en klocka
långt borta

Då väntar man sig inga fler
röster
allt är borta
återfört till det sista
urtonen den blanka
mässingens hem




Fri vers av näver de anima
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-21 21:25



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket vackert!
2013-06-21
  > Nästa text
< Föregående

näver de anima