Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friden

Fridens plats
där trivs jag

Den plats
där jag endast hör
naturens röst

Fåglarnas sång,
Vindens sus
och vattnets brus

Naturens fridfulla
röst




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, bästa platsen man kan vara på.
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson