Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det begav sig

Säg vill ni föda mig ett gossebarn fröken Bosse?

Ja tack, svarade hon och neg

Hon var nu mottaglig för att föra vidare min intelligens

denna vackra skål




Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-22 13:54



Bookmark and Share


  Nanna X
oh yeah Agnes.
2013-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Han hade rätt!
2013-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Harriet?
Fick han aldrig några barn med Siri - förutom det som "änglamakerskan" tog hand om?
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren