Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tittar mot dig,
räcker dig min hand.
Du tar den inte.
Du får inte.
Bunden till löften och planer,
utan mig.

Så du står kvar,
oförmögen att röra dig.
Du försvinner bort
från mig.
Och jag från dig.

Jag minns dina ord, dina sånger, din röst,
ditt ansikte, din kropp, ditt allt.

Hur skulle jag kunna glömma?
Jag saknar dig så.







Fri vers av Teresa
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-03-03 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa