Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..Lugnet..


Så länge som jag letat….
Efter en knapp att stänga av stormen i mitt bröst.
Så länge som jag letat efter den trygga platsen att stå på.
Inte en karta i världen har visat mig rätt.
Allt fumlande i mörkret efter någonting att stänga av,
förgäves.
Stormen tar kål på mig.

Av, av, av……

Det jag inte visste då….

Var att det var du…
Du som saknades mig.
Det uppenbarades att, platsen jag sökt fanns bredvid mig.
Den var för dig.

Du fann din plats och stängde av…

Tystnaden och det ljuvaste lugnet uppstod.

Märkligt.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-23 13:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man skulle nästan kunna tro att dikten handlar om en gemensam bekant.
2013-06-30

  Lärling
Underbar dikt! Ja, tänk ibland finns det vi söker alldeles intill...
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP