Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig om jag sover

 

öppna din mun över min
sprid värmen från våt tunga
smaka vackert

igen, som i går
när livet började

det är inte världens erövringar
som suktar
jag vill inte ha månen
under stjärnklar himmel

öppna din mun över mig
tänk varma tankar
och spegla dig i mina ögon

väck framtiden,
älskling

 




Fri vers av Laijza
Läst 646 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-23 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang