Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv i en ändtarm


inte som en hund
fastän jag kan vara lydig
också
men bara när jag känner för det själv
annars är jag som jag är
i en ändtarm
mer eller mindre hela tiden
vissa kallar det rak kommunikation
jag kallar det analfissur
en kamp att ha kramp
är det faktiskt
och inte fan blir jag hjälpt av läsa
om analsex och hur trångt och skönt
det är att trycka in den där bak
när muskeln ger vika och kuken kommer in
sitter förihelvete och håller andan
när jag kommer dithän
eller då blundar jag och byter sida
slida, nej inte slida
höger vänster om
nej upp och ner, in och ut
slut
men min get gör faktiskt mig glad
mitt i allt, han äter allt
inte knusslig alls han
till och med jag går ner
i vikt
viktigt är det inte utan mer
blaha blaha och en massa ordbajs
bajs fan skit laxera och allt
om jag tar morfinet så kanske
det kommer en del två
av denna vackra text
mitt liv
i en ändtarm
och dess utveckling
snart på en scen nära dig
eller ett skithus




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-24 14:24



Bookmark and Share


  Rasmus Ström
SKITbra rent av!
2013-08-23

  Robert Jonsson VIP
Sitter och ler åt din laxerande text, den trycker ut, lossnar som en fyrkantig morotsbit i en puretub. Men jag föredrar dig här i närheten av scenen tror jag.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP