Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägledd

Fyrbåken
leder
de
som har behov av ledning

pekar ut riktningen

vägen

behöver synliggöras

när tillvaron inte är invand och trygg
är det skönt att bli vägledd
att få vara människa
med fel, brister och förtjänster
utan krav
på att prestera
visa att man duger
att bara lyssna
och se

att bli vägledd
och älskad
utan krav på att ge




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-24 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP