Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken och havet

Vid havets rand
finns där en strand
En pojke där befinner sig

Sträcker ut en hand
och plötsligt finns där ett band
mellan honom och havet

Nära intill finns berg
som sprakar av färg

För honom finns bara havet

Pojken är sjuk
En plågsam strid
Det är ont om tid

En sista önskan
om att stilla i frid
få flyta
på havets yta




Fri vers av MoonCalled
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-25 08:08



Bookmark and Share


  Nina.H
Starkt och mycket fint
berättat på rim.. lysande!
2013-06-29

  Lena Själsöga Keijser
önskan genomsyrar orden
ditt hjärta nedtecknar
så vackert
detta
är
2013-06-25

  Chawa VIP
Stort vemod i dina ord...
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled