Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är du vacker



du är inte längre den gängliga ynglingen

jag lärde känna som tonåring

dina vackra varma ögon

som såg på mig med längtan

du kysste mig med sådan hetta

att jag blev varm inombords





ditt hår har blivit grått och glest

du har fått en liten "gubbmage"

men dina ögon är varma och vackra

du ser på mig med längtan

och kysser mina läppar

det värmer mig




jag är inte längre den unga flickan

du lärde känna som ung

åren har inte gått spårlöst förbi

men inuti mig bor den unga flickan

känslorna för dig är desamma

kärleken är densamma


och för mig är du vacker




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 794 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-06-25 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om livet när det levs allra bäst.
2017-05-17

  S-E Forslin/same
Varmtackkk för så helt underbar Sällsynthet i nuet!!!
2016-04-15

    ej medlem längre
Sann kärlek ... inspirerande!
2016-01-06

  ~Leonardo~
Fin flödande värme ryms här,
visar hur det vackra ännu finns kvar, tidlöst.
2016-01-06

  Hanna Mari Wallin
meningar som berör mitt hjärta

väldigt fint skrivet

applåder!
2015-08-07

  Ronny Berk
vackert - som poesi ; som människors möten !
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP