Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bara luft

inandningen når djupast
fyller
vädrar ut
återanvänder världens puls
till att rekapitulera
och andas ut




och börjar om




Fri vers av aPorcupine
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-25 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine