Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång i livet!

Sumpade en chans som bara kan hända en sån som mig en gång per liv, önskar jag kunde ändra på utgången men det går inte hur mycket jag än gråter och dricker, det är långt bortom gränsen.

Varför ska jag behöva det här livet med Autismen? Varför genomlida det här livet om jag har trasiga gener och en ful kropp?

Har hatat en existens som bara ger smärta och lite glädje.

Får alltid vara den som måste ha hjälp och trots det så hjälper jag andra innan jag hjälper mig själv.

Jag önskar jag vore normal och kunde göra allt annat som de normala kan. Ha sex och verkligen njuta eller att kunna läsa av folk.
Använd mig folk , gör vad ni vill med mig för att det kan vara det enda som hjälper min förstörda existens.

Varför se smärta och sorg med ögon som inte ens förtjänar det?




Fri vers av The one in Black
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-25 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Finns det normala människor som verkar 'ha allt'? Normen finns på papperet, men det är också den enda platsen för den, i mera verkligheten. Vi är alla mer eller mindre handikappade och vi har allesammans olika färdigheter. Det är övningen som saknas, för att komma vidare om det känns som om det finns hinder i vägen.
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

The one in Black
The one in Black